alapterület

60 nm

szobák

2

félszobák

0

ár

69.9 MFt

Fantasztikusan felújított, glamour stílusú napfényes kétszobás belvárosi lakás két sarokra az Andrássy úttól és a Kodály Köröndtől.

Lakberendező által megálmodott otthon, mely minden látogatót lenyűgöz – élőben még impozánsabb, mint a képeken, pedig a fotókat nézve is csak ámulunk. Igazi fotók, nem fotorealisztikus grafika.

Belvárosi polgári bérház harmadik emeletén található, rendezett, szép állapotú liftes házban. Magas szinvonalon és teljeskörűen lett felújítva. Nagy terek, nagy helyiségek jellemzik, nagyon jó kialakítással, folyosómentes kivitelben, így az egész lakás hasznos élettér!

Elképesztően napos, a nagy ablakokon keresztül – még a téli időszakban is – feltünően sok fény jut a lakásba. A két nagyméretű szoba mellett egy nagy konyha, egy étkező, egy kádas fürdőszoba és egy vendég WC-s háztartási helyiség is található az ingatlanban.

A konyhabútor extra minőségű és kivitelű, teljesen gépesített, fehér dizájban pompázik, imádtuk a különleges fehér főzőlapot!
– Nem akartunk egy fekete főzőlapot, semmi sem fekete, nem illett volna a lakáshoz – mondta a tulajdonos.

Ilyen aprónak tűnő részletekre is odafigyelt a felújítás során, ahogy mesélte, ebbe a lakásba a szívét-lelkét beletette. Teljesen bútorozott, az ár tartalmazza a bútorokat is.

További extrák: fürdőszoba hangulatos, variálható ledvilágítást kapott, a nappaliban látványkandalló, rejtett ledvilágítás a hálószobában és igényes asztalosmunka a vadonatúj hálószobai ajtó és ajtókeret.

A lokáció tökéletes. Tömegközlekedéssel gyorsan elérhető, az M1 metró megálló pár percre van. Parkolni az utcán lehet, de akár automentes életet is élhetünk, egy elektromos rollerrel vagy kerékpárral is könnyen eljuthatunk a város fontos pontjaira. Közel van a városliget, kávézók, éttermek, múzeumok. A Körút, az Oktogon, a Westend és a Nyugati tér akár gyalog is vállalható távolságra van.

Akár azonnal költözhető, per és tehermentes.
Egyeztetés után rugalmasan megtekinthető!

Kérdése van? Hívjon most!

Kopa-Kun Edit
vezető

Telefon:
+36 70 7740716

Elérhetőség:
Hétfő – péntek
09.00 – 20.00
Szombat -vasárnap:
10.00-16.00

Galéria

Alaprajz