Fantasztikus 4 szobás 156 nm-es 3 fürdőszobás nagyteraszos panorámás lakás eladó Óbuda frekventált részén!

alapterület

156+64

szobák

4

félszobák

0

ár

223.2 MFt

Igaz álomlakás – álom lokációval! Rendkívül napfényes, csodálatos budai hegyeket mutató lélegzetelállító panorámával, a Mátyás templomtól egészen a Hármashatárhegyig.

A Sunpalace lakópark nem véletlenül népszerű, nem csak az elhelyezkedése, hanem a szolgáltatásai miatt is. Az épületben uszoda és fitneszterem, üzletek, a Pastrami étterem is megtalálható, valamint teremgarázs és portaszolgálat is van.

De nézzük a lakást! Két lakásból lett kialakítva, úgy, hogy igény szerint bármikor visszaalakítható (két helyrajzi számon van), így egy családnak akár igazán hosszú távon is megoldás lehet!

Az összevonás után egy 4 szobás, nagy amerikai konyhás nappali és 3 háló, 3 fürdőszoba és egy vendég wc-s, rengeteg gardróbbal rendelkező lakás jött létre.

Hatalmas terek mellett rengeteg napfény jellemzi, mivel déli és nyugati irányba néznek a teraszablakok, a terasz felé szinte nincs is fal, csak üvegfelületek.
A terasz körbeveszi az ingatlant, összesen 64 nm, egy része fedett.

A nappali-étkező-konyha együtt közel 40nm, a többi szoba is a szokásosnál nagyobb méretű (17, 13 és 28). A lakás nagyon szép állapotú, minőségi anyagokkal kivitelezett, gépesített, beépített bútorokkal.
Fűtése házközponti, egyedi méréssel, a lakás méretéhez képest kis rezsiköltséggel. Légkondicionált.

Egy teremgarázs hely külön megvásárolható igény szerint, ennek ára 8MFt. Az eladók egy tárolót béreltek a lakáshoz, ennek a bérleti joga valószínűleg átvehető.

A tömegközlekedés éjjel-nappali kiváló, de akár gyalogosan is elérhetők a következő népszerű helyek, látványosságok, üzletek: Margitsziget, Flórián, Kolozsy téri üzletközpont, Óbudai Egyetem, Zsigmond király Egyetem, Vapiano, Wasabi stb.

Az ingatlan egyeztetés után megtekinthető.

Kérdése van? Hívjon most!

Kopa-Kun Edit 

Telefon:
+36 70 774 0716

Elérhetőség:
Hétfő – péntek
09.00 – 20.00
Szombat -vasárnap:
10.00-16.00

Galéria