Legyen trendi a kis fürdőszoba (is)

Szerencsére az internetről már nagyon sok ötletet össze lehet szedni, mi is szétnéztünk a Pinteresten, ki hogyan alakította ki a 3-4nm-es fürdőszobát.

Tippek

  1. Be lehet rendezni, és be is kell! Ne hagyd, hogy csak lógjon a falon a mosdókagyló vagy csak úgy álldogáljon a mosógép. Építsd be, legyen a mosdó alatt szekrény vagy polcok, a mosógép felett remekül kihasználható helyeket találhatsz. Nem csak eldughatod, de rendszerezheted is a fürdőszobai eszközöket, kozmetikumokat.

  2. Válassz dizájnt: manapság már tényleg csak az elképzelés (nélküliség) szab határt a dizájnt tekintve. A lakberendező üzletek, bloggerek oldalairól vagy a képmegosztó alkalmazásokból millió ötletet szerezhetsz. Anyag, méret nem számít – szinte minden beszerethető. Válassz világosabb színeket, amik növelik és otthonosabbá teszik a kis tereket.

  3. Nem kell az egész fürdőszobát kicsempézni. Amellett, hogy ma már nagyon klassz burkolatok érhetők el – különféle anyagból -, nem kell tetőtől talpig leburkolni a fürdőt. Valahogy egyértelmű, hogy a fürdő és a WC teljes burkolást kap, pedig elég, ha csak azokra a részekre teszel csempét, ahová víz érhet.

  4. Kád vagy zuhany? Ha megnézed a galériát, láthatod, hogy mindkettőre lehet jó megoldást találni még egy kis fürdőszoba esetén is (persze egyszerre a kettő nem fér be, de akár kombinálhatod a funkciókat)

Ilyen volt - ilyen lett...

Összeszedtünk pár olyan képet is, ahol már újragondolták és trendin átvarázsolták a fürdőszobát.