Alapterület

37 m2

Szobák száma:

1+1fél

Ár:

32.5 millió Ft


Nagyon jó adottságokkal rendelkező 1+1 félszobás, I. emeleti, 37 nm-es lakás eladó a XIII. kerület Tisza utcában, liftes házban.

Nagyszerű lokáció, kiváló közlekedéssel. Éjjel-nappal könnyen megközelíthető, egy-két perces sétával elérhető az egy saroknyira található Dózsa Gy. úti M3 metrómegálló, de a Nyugati térről, a Westend City Centertől akár haza is lehet sétálni. 

A szobák külön bejáratúak, a nagyszoba a csendes utcára, a kisszoba az udvarra néz. A kis szobában van egy tároló, ahol a elfér a mosógép is akár.
Nagy konyha, jó állapotú konyhaszekrénnyel és zuhanyzós fürdőszoba, mely egyben van a wc-vel.
Az előszoba felett egy tároló van kialakítva.

A lakás belmagassága 3.66 m, így a nagyszobában van egy kényelmes 4,5 nm-es galéria. A lakás a lépcsőházi folyosó végén található, így a lakás előtt nincs közlekedés, viszont egy saját kis lakáson kívüli tároló elhelyezhető. A lift 10 méterre van a lakástól.

Saját részre, akár első lakásnak is tökéletes. Kiváló lokációja miatt remekül és jó áron kiadható akár rövid, akár hosszú távra, így befektetés céljára is kiválóan alkalmas.

Kisebb beruházással nagyon trendi lakássá alakítható! 
Jelenleg üres, azonnal költözhető, de a tulajdonosok gondolkodnak a további kiadásban (az elmúlt időszakban folyamatosan volt bérlő)

TEHERMENTES!


Kérdése van? Hívjon most!

Kopa-Kun Edit
irodavezető

Telefon:
+36 70 7740716

Elérhetőség:
Hétfő – péntek
09.00 – 20.00
Szombat -vasárnap:
10.00-16.00


Alaprajz

Ötletek